Tekninen myyjä

Huipputiimissämme on paikka vapaana!

Haemme TEXpro Oy:lle Raumalle TEKNISTÄ MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat myynti, tarjouslaskennan vaatimat pohjatyöt kentällä, tarjouslaskenta, mitoituskuvien valmistaminen tuotannolle sekä teräsosien mitoitus ja työkuvien valmistaminen alihankkijoille. Lisäksi toimitusten seuranta ja tarkastukset ovat osa toimenkuvaasi.

Sinulla on Office-osaamisen lisäksi hallussa AutoCAD ja kommunikoit hyvin englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Olet avoin, oma-aloitteinen, myyntihenkinen ja ajattelussasi asiakas on aina keskiössä. Olet valmis kohtaamaan uusia haasteita ja omaat aimo annoksen maalaisjärkeä sekä huumorintajua. Ymmärrät myös sen, että joskus kentällä ollessa on tarpeen laittaa työhansikkaat käteen, jotta asiat luistavat.

Tarjolla olevassa työssä pääset kasvamaan osaksi asiantuntevaa tiimiä, joka auttaa sinua perehtymään uuteen työhösi sekä yrityksen valmistamiin ja markkinoimiin tuotteisiin.

Hakijoilta toivotaan alalle soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta (esim. teknikko/teollisuuden kunnossapito) sekä kokemusta myyntityöstä.

Kyseessä on vakituinen työsuhde. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.

 

Lisätietoja antaa avainasiakaspäällikkö Tuomas Kaukomies, 044 412 4366 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katso ilmoitus täältä.