Verkkokauppaan

 Verkkokauppamme kuluttajille -

kauppa.texpro.fi

Luotettava kumppani - Tilaajavastuu.fi

Valmistamme vuosittain satoja erilaisia paljetasaimia kotimaisen teollisuuden tarpeisiin.

KangasliittimiäRauman tehtaallamme valmistuu joka vuosi sadoittain erilaisia kangasliittimiä - puhaltimien palkeet, kanavistojen palkeet, kuljettimien palkeet, suojapalkeet ym ym. Osa toimituksista sisältävät vain uuden kangasosan mutta suuri osa toimitetaan valmiina kokonaisuutena, metalliosineen ja kiinnitystarvikkeineen -  asennusvalmiina pakettina.

Valmistamme kaikki paljetasaimet, jotka tunnetaan myös nimellä joustava liitin, asiakkaan mittojen ja vaatimusten mukaan. Erikoisemmatkaan rakenteet ja ratkaisut eivät ole meille vieraita. Oman tuotannon lisäksi luotettava ja laaja alihankintaketjumme mahdollistavat myös esim. metalliosien erilaiset pintakäsittelyt ja muut lisäpalvelut. Kysy rohkeasti lisää myynnistämme!


 

Nopea reagointi

Oma, paikallinen tuotanto takaa sen, että pystymme tarvittaessa reagoimaan ja aloittamaan tuotannon hyvinkin nopeasti eikä pitkiin kuljetusaikoihin tärväänny kallista aikaa. Tällaisia yllättäviä tapauksia ilmaantuu aina silloin tällöin - liittimet rikkoutuvat harmittavan usein viikonloppuna tai yöaikaan. Näitä kiireisiä tilanteita varten meillä on myös puhelinpäivystys jonka tavoittaa numerosta 044 378 6900.

Asennus- ja huoltopalveluPaljetasaimen kasausta

Paljetasaimille tarjoamme lisäksi asennus-, huolto- ja korjauspalvelua. Suuremmatkin kokonaisuudet on helppo toteuttaa avaimet käteen- periaatteella. Tällöin asiakkaan omat voimavarat voidaan kohdistaa tuottavampaan työhön. Olemme toteuttaneet myös erilaisia huoltosopimuksia jossa säännöllinen palkeiden kuntotarkkailu auttaa välttymään ikäviltä yllätyksiltä joita yllättäen rikkoutunut liitin usein aiheuttaa.

Asiakkaisiimme kuuluu niin laitevalmistajia, huoltoyrityksiä kuin loppukäyttäjiäkin, teollisuuden kaikilla osa-alueilla.

Kysy rohkeasti lisätietoja ja tarjousta myynnistämme.