Verkkokauppaan

 Verkkokauppamme kuluttajille -

kauppa.texpro.fi

Kauttamme kulkee vuosittain tuhansia kiloja ja kilometrejä mitä erilaisempia tiivisteitä.

Pääsääntöisesti tiivisteemme välitetään asiakkaillemme sellaisenaan mutta osa kulkee oman ompelimomme kautta, jossa niistä jatkojalostetaan erilaisia erikoistiivisteitä.

Kaikki tiivisteemme kestävä kuumaa,  aina +1400C asteeseen. Toisaalta, joskus tiivisteiltä vaaditaan myös kovaa pakkasenkestävyyttä. Siksi onkin tärkeää, että valitaan oikea tiiviste oikeaan paikkaan.


 

Hyvä, jo vuosia jatkunut yhteistyö eri valmistajien kanssa takaa korkealaatuiset tuotteet, sopivaan hintaan. Lisäksi keskitetyt hankinnat takaavat edullisen hintatason myös asiakkaillemme. Varastoimme jatkuvasti lukuisia erilaisia ja erikokoisia kuumankestäviä tiivsteitä. Yleisimmät koot löytyvät heti hyllystämme ja toimitukset asiakkaillemme onnistuvat usein vielä saman päivän aikana. Myös erikoisemmat tiivisteet ja vakiosta poikkeavat koot onnistuvat.

Ota yhteyttä myyntiimme ja pyydä tarjous! Hinta- / laatusuhde on tuotteillamme aina kohdallaan.

Lasikuitutiivisteet +550˚C

LasikuitutiivisteetLasikuitutiivisteet soveltuvat kohteisiin jossa lämpötila ei nouse yli +550 asteen. Tälläisiä ovat esim. takan- ja uuninluukut, ovitiivisteet, läpiviennit, johto- ja kaapelisuojat. Lasikuitutiivisteet ovat mekaanisesti kestäviä ja siksi todella monikäyttöisiä. Osa tiivisteistä voidaan toimittaa liimapinnalla, joka helpottaa asennusta.

 

 

Lasikuitutiivisteitä on saatavilla

  • kierrettynä naruna
  • neliöpunoksena (myös liimapinnalla)
  • pyöröpunoksena (myös liimapinnalla)
  • punottuna sukkana
  • punottuna nauhana (myös liimapinnalla)

 Lataa lasikuitutiivisteiden tekniset tiedot täältä.

Keraamiset tiivisteet +1260˚C

Keraaminen narutiivisteKeraamiset tiivisteet on valmistettu korkeita lämpötiloja kestävistä alumiinisilikaattikuiduista ja niitä voidaan käyttää jopa +1260 asteen lämpötiloissa. Tiivisteillä on korkean kuumuudenkeston lisäksi erinomainen akustiikka- ja sähköneristävyys, sekä hyvä kemikaalien sieto. Keraamisen kuidun haurauden vuoksi tiivisteissä on joko lasi- tai inconelvahvistus.

 

Keraamisia tiivisteitä on saatavana:

  • nauhana
  • sukkana
  • naruna 
  • erilaisina punoksina

 

Lataa keraamisten tiivisteiden tekniset tiedot täältä.

Muototiivisteet

Ompelimostamme valmistuu kuukausittain kymmenittäin erilaisia muototiivisteitä suomen teollisuuden tarpeisiin. Yhteistä näille tuotteille on se, että ne kaikki valmistetaan asiakkaan toiveiden ja vaatimusten mukaan. Muototiivisteet ovat usein eri materiaalien yhdistelmiä ja niiden avulla voidaan toteuttaa hankalienkin kohteiden tiivistäminen - johon ei valmiilla tuotteilla pystyttäisi. Määrät voivat vaihdella metristä satoihin metreihin. Kysy tarjousta myynnistämme.

Omaa tuotantoamme ovat myös erikokoiset miesluukun tiivisteet.

Muut tiivisteet

Tuotevalikoimastamme löytyy lisäksi lukematon määrä erilaisia PTFE-, aramid- ja grafiittitiivisteitä. Kokoja ja malleja on tarjolla niin valtavasti, että vain yleisimmät ovat varastotuutteitamme ja erikoisemmat tiivisteet toimitetaankin tilausmyyntinä. Ota yhteyttä myyntiimme ja pyydä tarjous tarvitsemastasi tuotteesta!