Verkkokauppaan

 Verkkokauppamme kuluttajille -

kauppa.texpro.fi

Tuomme maahan laadukkaita, eurooppalaisia kankaita.Tulityökankaita

Valikoimiimme kuuluu kymmenittäin erilaisia kankaita moneen eri käyttötarkoitukseen. Aina perus suojakankaista erilaisiin pinnoitettuihin tai käsiteltyihin erikoiskankaisiin, kuten esim. alumiini- PTFE- ja silikonipintaiset kankaat.

Osa valikoimissamme olevista kankaista toimitetaan sellaisenaan loppuasiakkaille erilaisiin suojauksiin kuten esim. seisokkien aikana ja laitoksilla tapahtuviin yksittäisten huoltotoimenpiteiden suojaukseen. Osa taas kulkee tuotantomme kautta jossa niistä jatkojalostetaan erilaisia kuumuutta ja mekaanista rasitusta kestäviä tuotteita, aina suurista suojaverhoista laajoihin eristys kokonaisuuksiin..

Kankaiden käyttökohteita ovat mm. sammutuspeitteet, tulityöverhot, paljetasaimet ja eristystyynyt.

Lasikuitu

Pääraaka-aineena useimmissa kankaissamme on lasikuitu joka on itsessään täysin palamatonta. Se on myös mekaanisesti hyvin kestävää joten se soveltuukin erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi paljetasaimissa, eristystyynyissä ja suojaverhoissa ja muissa kovaa kulutusta vaativissa kohteissa.

Kvartsikuitu

Lasikuitukaan ei sovellu kaikkein korkeimmille lämpötiloille. Tuotevalikoimaamme kuuluu myös kvartsikuitukangas jonka lämmönkesto on noin +1000 astetta C. Tämä onkin erinomainen materiaali vaikkapa turbiinien eritetyynyissä, jolloin pintalämpötila saattaa olla hyvinkin korkea. Kvartsikuitukangasta on saatavana peruskankaana kahta eri vahvuutta sekä näiden lisäksi alumiinipinnoitteisena. Kysy lisää vaihtoehdoista myynnistämme.

LasikuitukankaitaAramidi

Myös aramidi kankaat kuuluvat tuotevalikoimaamme.  Aramidi - kuitu on tunnettu erinomaisesta kulutuksenkestävyydestä. Se kestää erinomaisesti myös lämpötilanvaihteluja. Näiden ominaisuuksien ansiosta se on erinomainen vaikkapa kulutuksen kestoa vaativiin tiivisteisiin. Kankaita on saatavilla eri vahvuuksilla sekä joko sellaisenaan tai erilaisilla pinnoitteilla, kuten alumiinifoliolla.

Myyntimme auttaa löytämään oikean tuotteen juuri sinulle.