Verkkokauppaan

 Verkkokauppamme kuluttajille -

kauppa.texpro.fi

Luotettava kumppani - Tilaajavastuu.fi

Eristystyynyjä teollisuudelle

Eristystyynyt ja eristepatjat kuuluvat luonnollisena osana tuotevalikoimaamme. Tyynyt valmistetaan laadukaista materiaaleista, aina käyttökohteen olosuhteet ja vaatimukset huomioiden.Turbiinin eritystyynyt

Yleisesti tyynyjä käytetään erilaisten putkistojen tai laitteiden eristämiseen teollisuuslaitoksissa ja laivoissa. Pienistä venttiileistä ja pumpuista aina suuriin turbiineihin ja pakoputkistoihin ja niiden lisälaitteisiin. Tyynyillä toteutettu eristys on edullinen ja nopea toteuttaa. Tyynyt eivät ole kertakäyttöisiä vaan ne voidaan myös helposti poistaa huoltotoimenpiteiden ajaksi ja asentaa sen jälkeen takaisin. Oikein käytettynä tyynyt kestävät useita vuosia. Myös asennuksen helppous pienentää kustannuksia.

Eristystyynyjä käytetään myös yhä enemmän korvaamaan vanhat peltieristeet, joiden käyttö on monessa kohteessa tyynyjä hankalampaa. Tyynyjen suurimpana etuna voidaankin pitää niiden laajaa käytetettävyyttä ja muokattavuutta - pehmeä tyyny joustaa huomattavasti helpommin kuin kova pelti.

Matrassit voidaan kiinnittää useilla eri tavoilla. Yleisin tapa on yksinkertaisesta kiinnittää tyynyt toisiinsa koukuilla rautalankaa käyttäen. Koukut ja muut kiinnitystarvikkeet asennetaan tyynyihin jo valmistusvaiheessa joten niistäkään ei tarvitse asennuskohteessa murehtia. Lisäksi kiinnitysvaihtoehtoja ovat tarra- ja erilaiset solki- ja jousikiinnikkeet.


 

Turvallisuustekijä

Eristystyynyillä on myös merkittävä osa työturvallisuudessa. On havaittu, että eristystyynyjä käytettäessä, on palovammojen määrä riskikohteissa vähentynyt lähes nollaan. Myös työskentelyolosuhteet paranevat, kun lämpö ei siirry suoraan ympäröivään tilaan.

Tyynyt ovat myös erinomaisia äänieristeitä. Jo ohuella eristekerroksella saadaan erilaisten äänekkäiden laitteiden äänentasoa laskettua huomattavasti ja työskentelyolosuhteet paranevat.

 Avaimet käteen- palvelu

Eristetyynyjä mittojen mukaan

Toimitamme usealle nykyiselle asiakkaallemme eristystyynytkin valmiina pakettina. Aina mitoituksesta valmistukseen ja asennukseen - valmis paketti on luonnollisesti kaikkein vaivattomin tapa hankkkia uusi eristys tai päivittää jo olemassa olevaa.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä myyntiimme!